Uitvaartzorg Ghillemyn

Uitvaartzorg Ghillemyn gevestigd in Gullegem besloot recentelijk te investeren in een eigen aula om hun klanten nog betere en vooral nog persoonlijkere ceremonies te kunnen aanbieden.

Het nieuwe complex gelegen aan de Caesar Gezellestraat 60te Moorsele biedt aan 107 zittende de mogelijkheid om de plechtigheid bij te wonen. Maar dankzij een extra display in de inkom kan de capaciteit van het auditorium nog serieus worden uitgebreid bij druk bezochte plechtigheden.

Voor de audiovisuele inrichting van de ruimte koos men integraal voor APEX en het LIVIAU systeem.

“We leerden de firma APEX kennen op de uitvaartbeurs in Leuven, daar kregen we meteen een zeer uitgebreide demonstratie van de mogelijkheden. We hebben dan prijs gevraagd en dit vergeleken met een aantal concurrenten maar APEX bood gewoon veel meer functionaliteit voor dezelfde prijs. De keuze was dan ook snel gemaakt”. Aldus Mike Ghillemyn.

Het was voor Mike en zijn vrouw voornamelijk belangrijk dat het systeem heel simpel in gebruik is. Zo maken ze regelmatig gebruik van vreemde voorgangers voor het leiden van hun ceremonies.

“Die komen soms slechts enkele uren op voorhand eens kijken naar de infrastructuur die ze kunnen gebruiken voor het afspelen van de muziek en de fotoreportages. Met het LIVIAU systeem is dat eigenlijk enorm gemakkelijk, wij kunnen vanaf afstand de volledige viering al klaar zetten achter een aantal knoppen. Het enige wat de ceremoniemeester dan nog moet doen, is op het juiste moment het juiste muziekstuk of de gevraagde fotofilm starten.”

Bij Ghillemyn was het ook interessant dat het LIVIAU systeem modulair is opgebouwd. Zo was er in eerste instantie nog geen behoefte aan een uitgebreid camerasysteem maar tijdens de Corona crisis die in Maart 2020 startte kwam er opeens veel vraag naar het LIVE streamen van de uitvaartvieringen. We hebben dan naderhand zeer éénvoudig en snel ons camerasysteem nog aan de installatie kunnen toevoegen. De bekabeling hadden we namelijk reeds voorzien bij de initiële inrichting van het project.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw uitvaartcentrum? Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]