Wie zijn wij?

APEX, gelegen te Beringen (België), heeft wereldwijd meer dan 25 jaar ervaring in de productie, distributie en verkoop van professioneel audiovisueel materiaal.

In die 25 jaar is er op het gebied van audiovisuele ontwikkelingen een hoop veranderd. Een belangrijke keuze om binnen deze marktpositie te blijven houden is dat APEX zich de afgelopen jaren vooral gefocust heeft op de ontwikkeling en productie van eigen APEX-producten. Daardoor kan het echte verschil gemaakt worden.

APEX LIVIAU

Het all-in-one LIVIAU-systeem van APEX is daar het bewijs van. Het is meer dan enkel een compacte audiovisuele installatie. Het is een totaaloplossing voor de moderne uitvaartonderneming.

Uitvaartbranche

Door de eenvoudige werking en betrouwbaarheid van de APEX-producten sluit onze dienstverlening goed aan op de vraag waarbij zekerheid, gemak en een totaalbeleving samen komen. Omdat APEX de productie en ontwikkeling zelf in huis uitvoert, hebben wij de afgelopen jaren op speciale verzoeken vanuit de uitvaartbranche gewerkt aan specifieke oplossingen.

Waar jaren geleden nog een simpele foto op de kist volstond, onderscheidt een goede uitvaartfaciliteit zich vandaag de dag steeds vaker door de uitgebreide aanwezigheid van beeldmateriaal in combinatie met muziek en sfeerverlichting.

Dit kost echter veel tijd, en tijd is kostbaar. Daarom bieden wij optimale ondersteuning aan uitvaartondernemers door middel van ons systeem, onze softwarepakketten en onze opleidingen. Eén eenvoudig, betrouwbaar en volledig geïntegreerd systeem kan u veel kostbare tijd en moeite besparen.

Internationaal

Dit heeft er in geresulteerd dat APEX binnen 3 jaar een stevige marktpositie heeft weten te realiseren in de Belgische, Nederlandse, Duitse en Franse uitvaartbranche. Alleen al in België werken sinds 2017 meer dan 150 uitvaartcentra naar tevredenheid met onze producten.