Het meest complete audiovisuele systeem voor begrafenisondernemers

 Een volledige audio, video en licht installatie in één compacte touchscreen
 Uiterst simpele no-nonsens bediening
 Met 1 druk op de knop start je jouw volgende fotoreportage of muziekstuk
 Zet het scenario van je volledige dienst al klaar vanachter je bureau

Room automation Hansen undertaker

Ontdek wat onze E-Funeral software allemaal te bieden heeft. Lees er alles over via onderstaande link of vraag een vrijblijvende demo aan.

Meer informatie

Beeldmateriaal met een verhaal

Het all-in-one LIVIAU-systeem van APEX is veel meer dan enkel en alleen een compacte audiovisuele installatie. LIVIAU wil in de eerste plaats een totaaloplossing bieden voor de moderne begrafenisondernemer. Waar er jaren geleden nog een simpele foto op de kist volstond, onderscheidt een goede auladienst zich vandaag steeds vaker door de uitgebreide aanwezigheid van keurig uitgezocht beeldmateriaal, in combinatie met de juiste muziek en sfeerverlichting.

Echter dit kost tijd, vaak zelfs te veel tijd. Daarom willen wij onze begrafenisondernemers met ons systeem, onze softwarepakketen en opleidingen zo goed mogelijk ondersteunen in deze opgave. Eén simpel, betrouwbaar & geïntegreerd systeem, in combinatie met een uitgebreide opleiding en de juiste templates kunnen u immers veel kostbare tijd en moeite besparen.

Waarom kiezen voor APEX

✔ APEX is dé AV-specialist voor uitvaartcentra & crematoria
✔ Wij kunnen u 24/7 technische support bieden
✔ Onze systemen zijn naast betaalbaar, vooral ook betrouwbaar
✔ Naast hardware bieden wij u ook uitgebreide opleiding & ondersteuning aan

Wat onze klanten zeggen

Na het plaatsen van het LIVIAU-systeem klinken mijn bestaande speakers plots veel beter, ik weet niet hoe ze het gedaan hebben maar een dikke chapeau aan de mannen.

LM Van Horen, Begrafenissen Huis Jannes & Julis

Het afspelen van filmpjes & muziek in mijn aula nog nooit zo eenvoudig. Mijn dienst verloopt nu zonder problemen en we verliezen geen tijd meer.

Christof Lelong, Uitvaartverzorging Hansen

Het is door de enorme inzet van de mensen van APEX dat mijn funerarium tijdig is kunnen opengaan. Wat zij hier op korte tijd hebben verwezenlijkt is werkelijk fantastisch. Bedankt!

Kim Beutels, Uitvaartcentrum Beutels

Enkele realisaties