Plechtigheid opnemen & live streamen

Kunnen niet alle genodigden aanwezig zijn? Laat hen de uitvaart online mee volgen.
Zijn er meer genodigden dan er (zit)plaatsen zijn in uw aula? Stream de plechtigheid naar een break-out ruimte (uw ontvangstruimte of receptie bijvoorbeeld).
Neem uw plechtigheden eenvoudig op zodat u de beelden achteraf kan meegeven aan de nabestaanden.

APEX-LIVIAU-Stream-1
IMG_0868

Vlotte livestream van uw uitvaarten

U wil de totaalbeleving die u in uw eigen aula creëert in z’n geheel tot op eender welke plaats ter wereld te brengen? Dat kan met onze professionele video switching apparatuur. Daarmee kan u makkelijk wisselen tussen camera en slideshowbeelden. Via de LIVIAU scenariobouwer bepaalt u zelfs nog voor de dienst begint wanneer de camera de zaal filmt of wanneer de stream automatisch overschakelt op de content die op het scherm getoond wordt.

Slimme camera's

Onze camerapakketten bieden tal van mogelijkheden. Ons laatste nieuwe camerasysteem AREC combineert drie verschillende vormen van streaming: één stream met alle beelden uit de zaal, één stream met alle beelden die geprojecteerd worden en één stream waarmee u de twee combineert. Dankzij die laatste, de picture-in-picture stream, krijgen de kijkers thuis of in de break-out ruimte bijvoorbeeld linksboven live-beelden uit uw aula, terwijl ze op het grote scherm de slideshow te zien krijgen.

iPad-mockup-3
APEX-LIVIAU-Stream-2

Beveiligd streaming platform

Wilt u (één van) de nabestaanden thuis laten mee volgen? Dan gebruikt u het beveiligde APEX streaming platform. Binnen dat platform kan u eenvoudig voor elke plechtigheid een nieuwe link aanmaken. Zo kunnen enkel de genodigden voor die bepaalde plechtigheid de dienst live meemaken. Het is met andere woorden niet mogelijk voor de ‘vorige’ groep om de nieuwe plechtigheid te zien en er kan ook niemand ‘te vroeg’ komen kijken in uw virtuele aula.

Daarom kiest u voor APEX LIVIAU:


Apex is dé AV specialist voor uitvaartcentra & crematoria


Wij kunnen u 24/7 technische support bieden


Onze systemen zijn niet alleen betaalbaar, ze zijn vooral ook betrouwbaar


Naast hardware bieden wij u ook uitgebreide opleiding & ondersteuning aan