fbpx

Professionele verlichting voor de juiste atmosfeer

Dimbare spots, led- en sfeerverlichting. Volledig op maat van uw aula.
Optionele bediening via LIVIAU’s Touchscreen. Volledig centraal aangestuurd.
Uiterst simpele bediening, met 1 druk op de knop de gewenste sfeer.
Zet het scenario van de volledige dienst al klaar van achter jouw bureau.

Download brochure
apex-verlichting-liviau
apex-liviau-professionele-verlichting

Een totaaloplossing voor verlichting

Het LIVIAU systeem biedt een intelligente verlichtingsoplossing. Hiermee kiest u uit tal van verschillende sferen die vooraf geprogrammeerd zijn, terwijl je alle controle behoudt over de kleur en intensiteit van elke armatuur. Met een intuïtieve schuifregelaar kan je de ledverlichting eenvoudig dimmen bij het projecteren van video’s of om een echt intieme sfeer te creëren.

 

Gepaste sfeerverlichting in elke ruimte

Kies in elke kamer voor de gepaste belichting om de gewenste sfeer te creëren. Wij geven vrijblijvend en merk onafhankelijk advies, van budget oplossingen tot exclusieve design armaturen. APEX kan instaan voor de levering, plaatsing en configuratie van uw verlichtingsarmaturen. Een samenwerking met uw lokale elektriciën behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

apex-verlichting
belichting-bediening2

Gratis lichtstudie

Nieuwbouw of verbouwing? Vraag dan uw gratis lichtstudie aan bij ons. Samen met u gaan we opzoek naar de ultieme sfeer beleving in uw funerarium.

Lichtstudie aanvragen

Beeldmateriaal met een verhaal

Het all-in-one LIVIAU systeem van Apex is veel meer dan alleen een audiovisuele installatie. Maar biedt ook ondersteuning bij de presentatie van beeldmateriaal, in combinatie met de juiste muziek en sfeerverlichting. Dankzij ons simpel en geïntegreerd systeem, kan je met enkele templates meteen een prachtige dienst brengen. En bespaar je veel kostbare tijd en moeite!

Waarom kiezen voor Apex


Apex is Dé AV specialist voor uitvaartcentra & crematoria


Wij kunnen u 24/7 Technische support bieden


Onze systemen zijn naast betaalbaar, vooral ook betrouwbaar


Naast hardware bieden wij u ook uitgebreide opleiding & ondersteuning aan

Wat onze klanten zeggen

Kim Beutels

Uitvaartcentrum Beutels

Het is echt door de enorme inzet van de mensen van Apex dat mijn funerarium tijdig is kunnen opengaan. Wat zij hier op zulke korte tijd hebben verwezenlijkt is werkelijk fantastisch. Bedankt!

Christof Lelong

Uitvaartverzorging Hansen

Dankzij de installatie van de Liviau was het afspelen van filmpjes & muziek in mijn aula nog nooit zo eenvoudig. Mijn dienst verloopt nu zonder problemen en we verliezen geen tijd meer.

LM Van Horen

Begrafenissen Huis jannes & julis

Na het plaatsen van het Liviau systeem klinken mijn bestaande speakers plots veel beter, ik weet niet hoe ze het gedaan hebben maar een dikke chapeau mannen!

Enkele realisaties