Audio op maat van jouw aula

Van budgetspeakers tot de meest geavanceerde geluidssystemen.
Onze audio-experten staan garant voor een sublieme geluidsbeleving in uw aula en funerarium.
Bedien je volledig audioinstallatie centraal via ons eigen LIVIAU-platform of touchscreen applicatie.
Professionele configuratie & afregeling van uw systeem voor prachtig warm en vol geluid. 

Download brochure
audio1
audio2

Akoestische analyse van uw auditorium

Audio is een fundamentele pijler in de beleving van een uitvaart. De gepaste muziek door de juiste speakers geeft steevast een extra dimensie tijdens de plechtigheid. APEX beantwoordt aan de vraag naar geluid met een ruim gamma aan luidsprekers. Dankzij onze jarenlange expertise vinden wij een gepaste oplossing voor ieder auditorium, onafhankelijk van inrichting of grootte.

Volledig centraal aangestuurd

Bedien al jouw audio vanuit één centraal punt. Programmeer vooraf de gewenste (achtergrond)muziek of af te spelen liederen. Tijdens de uitvaartdienst start en stop je makkelijk de muziek via handige sneltoesten. Wij helpen jou om het meeste uit jouw aula te halen. Integratie met Spotify mogelijk.

Gratis demo
belichting-bediening2

Beeldmateriaal met een verhaal

Het all-in-one LIVIAU-systeem van APEX is veel meer dan alleen een audiovisuele installatie. Maar biedt ook ondersteuning bij de presentatie van beeldmateriaal, in combinatie met de juiste muziek en sfeerverlichting. Dankzij ons simpel en geïntegreerd systeem, kan je met enkele templates meteen een prachtige dienst brengen. En bespaar je veel kostbare tijd en moeite!

Waarom kiezen voor Apex


Apex is Dé AV specialist voor uitvaartcentra & crematoria


Wij kunnen u 24/7 Technische support bieden


Onze systemen zijn naast betaalbaar, vooral ook betrouwbaar


Naast hardware bieden wij u ook uitgebreide opleiding & ondersteuning aan

Wat onze klanten zeggen

Kim Beutels

Uitvaartcentrum Beutels

Het is echt door de enorme inzet van de mensen van Apex dat mijn funerarium tijdig is kunnen opengaan. Wat zij hier op zulke korte tijd hebben verwezenlijkt is werkelijk fantastisch. Bedankt!

Christof Lelong

Uitvaartverzorging Hansen

Dankzij de installatie van de Liviau was het afspelen van filmpjes & muziek in mijn aula nog nooit zo eenvoudig. Mijn dienst verloopt nu zonder problemen en we verliezen geen tijd meer.

LM Van Horen

Begrafenissen Huis jannes & julis

Na het plaatsen van het Liviau systeem klinken mijn bestaande speakers plots veel beter, ik weet niet hoe ze het gedaan hebben maar een dikke chapeau mannen!

Enkele realisaties