Neem afscheid met de mooiste beelden

Video-oplossing voor ieder auditorium, onafhankelijk van de inrichting en grootte.
Ruim aanbod aan projectoren & professionele displays
Eenvoudig Content Management System voor uw beeldschermen in groet- & koffieruimten
Het LIVIAU-systeem biedt ondersteuning bij de presentatie van beeldmateriaal, in combinatie met de juiste muziek en sfeerverlichting.

Download brochure
video-apex-projector-beamer

Een oplossing voor elke aula

Vandaag de dag is video haast een onontbeerlijke peiler van iedere uitvaart. Het is vaak de manier bij uitstek om mooie herinneringen te delen met de nabestaanden. Naast professionele hardware zoals projectoren en displays, is APEX gespecialiseerd in het aanleveren van de nodige software & templates om iedere uitvaart naar een hoger audiovisueel niveau te tillen. Op deze manier wordt iedere uitvaart pas echt een blijvende herinnering.

Plechtigheid opnemen & live streamen

Met onze camerapakketten was het opnemen, live streamen en het doorsturen van de beelden naar een break-out ruimte nog nooit zo éénvoudig. Switch automatisch tussen camera & slideshow beelden met onze professionele video switching apparatuur.

apex liviau video
belichting-bediening2

Beeldmateriaal met een verhaal

Het all-in-one LIVIAU-systeem van APEX is veel meer dan alleen een audiovisuele installatie. Maar biedt ook ondersteuning bij de presentatie van beeldmateriaal, in combinatie met de juiste muziek en sfeerverlichting. Dankzij ons simpel en geïntegreerd systeem, kan je met enkele templates meteen een prachtige dienst brengen. En bespaar je veel kostbare tijd en moeite!

Gratis demo

Waarom kiezen voor APEX

✔ APEX is Dé AV specialist voor uitvaartcentra & crematoria
✔ Wij kunnen u 24/7 Technische support bieden
✔ Onze systemen zijn naast betaalbaar, vooral ook betrouwbaar
✔ Naast hardware bieden wij u ook uitgebreide opleiding & ondersteuning aan

Wat onze klanten zeggen

Kim Beutels

Uitvaartcentrum Beutels

Het is echt door de enorme inzet van de mensen van APEX dat mijn funerarium tijdig is kunnen opengaan. Wat zij hier op zulke korte tijd hebben verwezenlijkt is werkelijk fantastisch. Bedankt!

Christof Lelong

Uitvaartverzorging Hansen

Dankzij de installatie van de LIVIAU was het afspelen van filmpjes & muziek in mijn aula nog nooit zo eenvoudig. Mijn dienst verloopt nu zonder problemen en we verliezen geen tijd meer.

LM Van Horen

Begrafenissen Huis jannes & julis

Na het plaatsen van het LIVIAU-systeem klinken mijn bestaande speakers plots veel beter, ik weet niet hoe ze het gedaan hebben maar een dikke chapeau mannen!

Enkele realisaties