Uitvaartzorg Van Der Laan

Uitvaartzorg Van Der Laan zorgt voor een afscheid dat precies aansluit bij de herinneringen die onze dierbaren bijzonder maken. De afscheidslocatie in een prachtige, bosrijke omgeving, op een boogscheut van het crematorium, vormt een passende sfeer voor een uitvaart. Omdat in het Aerdehof alle uitvaartondernemers welkom zijn, was het belangrijk om een gebruiksvriendelijk systeem te ontwikkelen waarop iedereen makkelijk kan inpluggen. Dat werd gevonden in LIVIAU. 

Het hart van de audiovisuele installatie

LIVIAU is is de centrale controller van deze serene afscheidslocatie. De ruimtes zijn zodanig ingericht dat ze geschikt zijn voor alle typen bijeenkomsten. Intiem en klein met een besloten gezelschap of mooi en eenvoudig met iedereen die de overledene lief had. Dankzij het kwalitatieve camerasysteem en de bijbehorende livestream die via de LIVIAU worden aangestuurd, kan iedereen het afscheid mee (her)beleven. 

Sfeerverlichting

Om de prachtige, serene sfeer die de omgeving geeft, ook binnen door te trekken, werd er gewerkt met sfeerverlichting. Een combinatie van direct en indirect licht zorgt voor een intieme sfeer die de totaalbeleving kracht bijzet. Dankzij de scenariobouwer in LIVIAU, kunnen alle lichtgroepen apart worden aangestuurd naargelang hetgeen er in de zaal gebeurt.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw uitvaartcentrum? Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]