Uitvaartverzorging Pieter Dekker

Uitvaartverzorging Pieter Dekker is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Het bedrijf is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Alkmaar en omgeving. Er worden diensten georganiseerd op tal van uitvaartlocaties. Gezien de omvang van het team uitvaartverzorgers, werd er gezocht naar een gebruiksvriendelijke oplossing die ruim inzetbaar is, zowel op vaste locaties als op verplaatsing.

UC Johannes-Posthoorn
Op de iconische locatie van Pieter Dekker in Johannes-Posthoorn werd een oude kerk omgetoverd tot een prachtig uitvaartcentrum met twee zeer sfeervolle aula’s. Beide aula’s worden aangestuurd met een all-in-one LIVIAU systeem dat zowel audio, video, camera als licht bedient. In de grootste aula installeerden we een imposante projectie van 4 meter breed en 2,20 meter hoog. Verder zorgen de kwalitatieve camera- en livestream systemen ervoor dat de twee aula’s makkelijk kunnen worden samengevoegd tot 1 grote aula voor grotere diensten, en dat mensen thuis de uitvaartdienst vlot kunnen mee volgen.

 

Mobiele LIVIAU
Omdat Pieter Dekker naast diensten in verschillende eigen vestigingen ook veel uitvaartdiensten organiseert op verplaatsing, leverde APEX een mobiele LIVIAU set. Het frontpaneel werd gepersonaliseerd met connectoren die nuttig zijn voor de locaties die Pieter Dekker regelmatig gebruikt. Op die manier is het makkelijk inpluggen op de voorzieningen van de verschillende locaties. Na een eerste proefperiode met 1 set, werden er 2 sets bijbesteld.

 

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw uitvaartcentrum? Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]