Uitvaartverzorging Kievit

Uitvaartverzorging Kievit verzorgt uitvaarten in Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee en Rotterdam. Het uitvaartcentrum in Hellevoetsluis heeft een capaciteit van 200 personen en beschikt over meerdere smaakvol ingerichte rouwkamers. Een gedeelte van die rouwkamers is door de nabestaanden via een speciaal systeem 24/7 te bezoeken.

Modulaire set-up

Achter de dubbele deur bij de grote aula vinden we de koffieruimte, die indien nodig ook fungeert als break-out room. Dankzij de combinatie van een vaste LIVIAU in de zaal en een mobiele LIVIAU die eender waar kan worden opgesteld, kan de koffieruimte perfect worden omgedoopt tot volwaardige extra aula met een eigen scherm. Dankzij de livestream van de ene zaal naar de andere, verdubbelt de capaciteit en gaat er geen enkel element van de dienst verloren. 

APEX Stream

De camera die APEX installeerde, geeft Uitvaartverzorging Kievit de mogelijkheid om haar diensten live uit te zenden via APEX Stream. Via APEX Stream, deelt men makkelijk een beveiligde link met de genodigden. De link kan indien gewenst ook beveiligd worden met een paswoord. Streaming naar YouTube is eveneens mogelijk. Een nadeel daarvan kan zij dat YouTube sommige muziek en beelden censureert en gebruik maakt van reclame. APEX Stream doet dat niet.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw uitvaartcentrum? Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]