Rouwleiding Koekelare

Rouwleiding Koekelare beschikt over een ruime kennis en vaardigheden in rouwbegeleiding. Vanuit haar ervaring in de palliatieve thuiszorgverpleging, biedt Mireille Willaert zorgvuldige ondersteuning bij het afscheid. Zij en haar zakenpartner Christophe Perdue staan garant voor een zo persoonlijk mogelijke invulling van elke uitvaart. APEX nam het volledige audio-visuele luik voor zich.

Persoonlijke, warme aanpak

Omdat de sterkte van Mireille en Christophe zit in persoonlijke uitvaarten, met mooie beelden en zorgvuldig geselecteerde muziek, zochten ze een gebruiksvriendelijk systeem dat hen helpt om snel en simpel memorabele diensten voor te bereiden. Ze kozen voor LIVIAU en E-Funeral als alternatief voor PowerPoint. Met LIVIAU  maken Mireille en Christophe eenvoudig een dynamische afwisseling van beelden en MP4’s.

24-uren groetkamer

Rouwleiding werkt met een ingenieus badge systeem zodat de nabestaanden hun dierbare ook buiten de openingsuren kunnen groeten. Wanneer de zijdeur geopend wordt met de badge, gaan de lichten in de rouwkamers aan en start er voorgeprogrammeerde muziek in de ruimte.

Om in het uitvaartcentrum een warme en tijdloze sfeer te creëren, werkte APEX een volledig verlichtingsconcept op maat uit die de warme en serene sfeer van het centrum kracht bijzet. Er werd gefocust op kostenefficiënte oplossingen en de totaalbeleving.

 

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw uitvaartcentrum? Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]