Fraeyman Uitvaartzorg

Fraeyman Uitvaart in Aalter is een familiebedrijf: de zaak werd doorgegeven van vader op dochter. Reeds sinds enkele jaren maakte de familie voor haar plechtigheden gebruik van een polyvalente zaal in de buurt. Dit bracht heel wat onzekerheden met zich mee op vlak van video en audio. De zaal werd immers voor allerlei doeleinden gebruikt en er kroop voor de aanvang van de plechtigheden heel wat tijd in het afstellen van geluid en beeld om een vlekkeloos verloop van de plechtigheid te verzekeren.

Gloednieuwe aula voor 300 genodigden

Begin dit jaar opende Fraeyman Uitvaart daarom een gloednieuwe eigen aula die plaats biedt aan 300 personen. Op die manier kan Fraeyman uitvaartzorg nog meer het verschil maken met haar diensten en plechtigheden. APEX voorzag de aula van een prachtig mooie projectiewand, en een indringende audioinstallatie.

Streaming

Alle audio-visuele apparatuur wordt aangestuurd door LIVIAU. Het systeem laat automatisch ook de mensen in de gang of wachtruimte de plechtigheid mee volgen. Het extra scherm dat daar hangt, schakelt tussen live camerabeelden uit de aula wanneer er gesproken of gezongen wordt en schakelt automatisch over naar de video output van de LIVIAU wanneer er een fotoreeks of filmpje getoond wordt.

Bestuurbaar vanop afstand

Doordat APEX in de LIVIAU een software integreert die de LIVIAU op afstand bestuurbaar maakt, is het mogelijk om de LIVIAU vanaf eender welke locatie ter wereld te besturen. Daardoor kan Inge vanachter haar eigen computer de volgende plechtigheid voorbereiden en klaarzetten zonder dat ze daarvoor in de aula moet zijn.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw uitvaartcentrum? Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]