Funeraria Witters & Baers

Witters en Baers is met drie aula’s in Limburg stevig vertegenwoordigd als uitvaartcentrum. De eerste vestiging opende in 1987 in Zolder. Ondertussen richtte men ook funeraria in Heusden en Houthalen op. Telkens werd gebruikgemaakt van een dure Crestron geluidsinstallatie die af en toe voor moeilijkheden zorgde. Zo liet vooral het gebruiksgemak te wensen over.

“We wilden eenzelfde systeem voor al onze afdelingen. De LIVIAU van APEX was hiervoor perfect geschikt.” LIVIAU is vanop afstand bestuurbaar, wat een enorm voordeel biedt voor Witters en Baers. Vanaf de hoofdzetel in Zolder doet men de voorbereiding voor alle diensten. “Niet enkel boeken we veel tijdswinst, het drukt ook onze personeelskosten. Plechtigheden kunnen dankzij de handige interface door een persoon geleid worden.” Zegt een enthousiaste Evy Baers.

Het crematorium maakt ook gebruik van LIVIAU’s scenario builder.  Men heeft de keuze uit tientallen voorgeprogrammeerde combinaties van licht, geluid en beeld. Deze templates worden dan eenvoudig ingepast in de dienst.

APEX heeft naast LIVIAU, ook een camerasysteem geïnstalleerd in de aula’s. Dit laat Witters en Baers toe de diensten op te nemen of te streamen voor afwezige nabestaanden. Wanneer een aula te klein is, kan men dankzij dit systeem de dienst ook in een bijkomende ruimte uitzenden. Niemand hoeft de uitvaart op deze manier te missen.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw funeraria?
Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]