Funeraria Schraepen-Mathijsen

Michael Bex is slecht 25 jaar jong, maar heeft al vijf jaar ervaring als begrafenisondernemer. Zoals vele uitvaartcentra, maakte hij gebruik van een klassieke PowerPointpresentatie. Deze werd dan via HDMI afgespeeld tijdens de dienst. Hier ging veel vermijdbaar voorbereidingswerk mee gepaard.

De LIVIAU verlichtte het werk van de jonge begrafenisondernemer aanzienlijk. “Niet enkel heb ik veel minder voorbereidingswerk, ik ben veel meer zelfzeker. In het verleden liet de software mij al eens in de steek en dat kan ik me niet veroorloven.” Bovendien is de snelheid in gebruik een groot pluspunt voor Michael. In plaats van bestanden klaar te zetten op een laptop, kan de Zonhovenaar nu alles uploaden en een scenario plannen in LIVIAU. De bestanden voor verschillende begrafenissen kunnen opgeslagen worden en wanneer de ceremonie dan begint, hoeft hij enkel het systeem op te starten.

De gebruiksvriendelijke interface laat het toe makkelijk wijzigingen door te voeren, tot zelfs net voor de dienst. Foto’s kunnen vervangen worden, muziekstukken kunnen toegevoegd of verwijderd worden, … Michael Bex zou de LIVIAU als eerste aanraden aan zijn startende collega’s: “Als ceremoniemeester kan het vaak stresserend zijn een dienst te leiden. Wanneer je zeker weet dat het audiovisuele aspect op punt staat, geeft dit een flinke ruggensteun.”

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw funeraria?
Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]