Funeraria Hansen

Christof Lelong en Gert Hansen hebben al 20 jaar ervaring als begrafenisondernemers. In Vlaams-Brabant zijn ze gekend door hun jarenlange expertise en authentieke aanpak. Sinds dag één heeft Hansen gekozen voor innovatie, om zo de concurrentie voor te blijven. Het bleef echter zoeken naar een betrouwbaar audiosysteem. Hansen wilde de laptop met PowerPointpresentatie vervangen door een totaaloplossing die bediend kon worden door één ceremoniemeester.

Dankzij de gebruiksvriendelijkheid van het LIVIAU-control platform is technisch personeel tijdens een dienst overbodig geworden. Met de eenvoudige interface kan vooraf het scenario van de dienst bepaald worden, zelfs vanop afstand. Op het moment van de plechtigheid, kan men dan zonder enig probleem alleen de dienst leiden.

“LIVIAU biedt ons één systeem, waarvoor we vroeger tal van apparaten nodig hadden. We kunnen muziek afspelen, video’s klaarzetten en zelfs de verlichting regelen in een handomdraai.” Aldus Gert Hansen. “De overstap en installatie baarden ons in het begin wat zorgen, maar ook dit is zeer vlot verlopen. Slechts een week nadat we besloten de overstap te maken, werd onze eerste dienst met het Liviau-systeem al geleid.”

Uitvaartcentrum Hansen heeft sinds kort een nieuwe vestiging geopend in Zelem, waar men ook voor LIVIAU heeft gekozen.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw funeraria?
Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]