Funeraria Goosens & Celis

Met drie aula’s is Goosens en Celis een van de grootste begrafenisondernemers uit de rand rond Antwerpen. Hun hoofdzetel is gevestigd in Mortsel, maar daarnaast zijn ze ook vertegenwoordigd in Wommelgem en Boechout. Christophe Ignoul verklaarde dat met honderden plechtigheden per jaar, efficiëntie centraal moet staan. De vraag naar een uniform systeem stelde zich na de opening van hun laatste aula.

“We verloren erg veel tijd met het pendelen tussen vestigingen”, legt Ignoul uit. “Ter voorbereiding van een dienst, moest iemand de bestanden klaarzetten in de aula. Tijdens de dienst stond die persoon ook in voor de techniek: het juiste audiofragment afspelen, het licht aanpassen, …”

LIVIAU heeft de stressniveaus bij Goosens en Celis behoorlijk laten dalen. Iedere ceremonie wordt nu voorbereid vanaf het hoofdbureau in Mortsel. Het op en neer rijden tussen aula’s is hiermee tot een minimum herleid. Daarnaast kunnen alle werknemers LIVIAU besturen dankzij de handige userinterface. Audio- en videofragmenten worden toegewezen aan een van de toetsen en simpel afgespeeld. Dit liet de ceremoniemeester al snel toe de dienst alleen te leiden, zonder hulp van een technicus.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw funeraria?
Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]