Uitvaartverzorging Hansen: Aula 'de Hyde'

Funerarium Hansen heeft de afgelopen jaren een enorme groei gekend. Dit dankzij hun betrouwbaar imago en vakbekwaamheid. Christof Lelong en Gert Hansen hebben naast hun hoofdzetel in Geetbets, een tweede aula geopend in Zelem bij Halen. Eerder, opteerden ze in Geetbets al voor het LIVIAU-systeem, vermits men op zoek was naar een totaaloplossing. Door de eenvoudige bediening en vlotte installatie koos Hansen ervoor de samenwerking verder te zetten.

Een dienst voorbereiden met een traditioneel systeem moet ter plekke gebeuren. Wanneer de kantoren en de aula enkele kilometers uit elkaar liggen, kan dit voor onnodig tijdsverlies zorgen. LIVIAU laat Hansen toe de dienst in Zelem voor te bereiden vanuit Geetbets, zonder er fysiek aanwezig te zijn. Op de dag van de plechtigheid, moet de ceremoniemeester enkel het systeem aanzetten om van start te gaan.

Alle audio- en videobestanden worden opgeslagen op de harde schijf van LIVIAU. Dit verzekert een foutloos verloop, zelfs bij internetpanne. De  bestanden worden vanop afstand toegewezen aan een toets in LIVIAU. De fragmenten staan klaar op de dag van de ceremonie, zodat deze volgens het gewenste scenario kan verlopen. LIVIAU’s intuïtieve bediening maakt evenwel last minute wijzigingen mogelijk. Foto’s, video’s en geluidsfragmenten kunnen tot net voor de dienst toegevoegd, veranderd of verwijderd worden.

Ben je ook op zoek naar een audiovisuele oplossing voor jouw funeraria?
Boek een vrijblijvende demo.

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]